Rólunk

Cégünk a forgalomtechnika területén közlekedésbiztonságot szolgáló eszközök fejlesztésével, gyártásával, telepítésével és kereskedelmével foglalkozik.

Küldetésünk, hogy közútjainkon, forgalomtechnikai eszközök segítségével biztonságosabbá tegyük a közlekedést, ezáltal a balesetek mennyiségét csökkentsük. Hisszük, hogy célunkat csak a 21. század változó környezetéhez való folyamatos alkalmazkodással érhetjük el. Ezért erősségeink között említhetjük a rugalmasságot, valamint a gyors problémamegoldó képességet.
Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk, ami korrekt üzleti magatartással és munkatársaink innovatív gondolkodásmódjával párosul. A folyamatosan magas színvonalú munkát, Megrendelőink megelégedettségét kiváló minőségű gép- és  eszközparkunk is biztosítja.

A piaci igények figyelembevételével folyamatosan fejlesztjük termékeinket, és szolgáltatásainkat. Az elmúlt években számos újítással igyekeztünk megrendelőink igényeit és a forgalombiztonságot szolgálni.

Nagyon büszkék vagyunk saját fejlesztésű, jelzőlámpás csomópontok vezérlésére alkalmazott forgalomirányító berendezésünkre (FV FB). Forgalomvezérlő gépünk, távvezérelhető, összehangolható a szomszédos csomópontokkal, valamint forgalomfüggő szabályozásra is képes. A szolgáltatást távfelügyeleti szoftverünk teszi teljessé, így az esetlegesen felmerülő hibák gyorsan orvosolhatók.

A berendezés gyártásán túl vállaljuk komplett jelzőlámpás csomópontok szerelését, üzembe helyezését és karbantartását is.

A korszerű forgalomszámlálásokhoz és forgalomirányításhoz elengedhetetlen a járműérzékelők (detektorok) használata. Saját fejlesztésű érzékelőink (kábeldetektorok) jóval ellenállóbbak a forgalomtechnikai piacon legelterjedtebb hurokdetektoroknál. Ezért egyedülálló módon 3 év jótállást nyújtunk erre a termékre. Igény esetén bármilyen érzékelő telepítését vállaljuk.

A közlekedés biztonságának növelése érdekében gyártjuk és telepítjük azokat a saját fejlesztésű, LED-es technológiával működő, programozható, veszélyt jelző illetve figyelemfelhívó forgalomtechnikai eszközöket, melyek környezetkímélő működtetéséhez alternatív, megújuló energiaforrásokat, nap- és szélenergiát is alkalmazunk.

Ilyen berendezésünk a FV LedMarker burkolatprizma, ami a veszélyes helyekre hívja fel a figyelmet, legyen az körforgalom, sávelhúzás, vagy egy lassú kanyar. Az éles kanyarok jelzésére fejlesztettük ki a FV Drift aktív iránytáblát. Használata esetén messziről láthatóvá válnak a kanyarokat jelző iránytáblák, így a jármű vezetője idejében felkészülhet a manőverre.

Megoldást találtunk a nagy forgalmú utakat keresztező gyalogátkelő helyek veszélyességének csökkentésére is. A  FV DuoFlash nevű eszközünk gyalogos érzékelésekor sárga villogó jelzést ad az autósoknak, kiegészítve egy gyalogost ábrázoló piktogrammal. Ezzel biztosítva a gyalogosok problémamentes áthaladását.

FOR-VID Kft. nagy hangsúlyt fektet a jövő generációjának közlekedésbiztonsági nevelésére, ezért létrehoztuk a KRESZ-SULI gyermekek részére szóló KRESZ oktató programunkat, mely tartalmaz egy mobil KRESZ-pályát, nyomógombos, jelzőlámpás gyalogátkelővel, és az alkalmazáshoz szükséges elméleti módszertani anyagot.
 

Tevékenységeink

 • Forgalomirányító berendezés gyártása és telepítése
 • Jelzőlámpás csomópontok szerelése, üzembehelyezése, karbantartása
 • Forgalomkorlátozások tervezése, kivitelezése
 • KRESZ tábla szerelés, forgalomcsökkentő küszöbök telepítése
 • Közúti jelzőtáblák, konzolok és portálok, vezetőoszlop telepítése
 • Autópályákon fénytörőrács, hüllővédő háló telepítése
 • Ekézhető aktív és passzív burkolatprizmák gyártása és telepítése
 • Járműérzékelő hurokdetektorok telepítése és karbantartása
 • Pályaszakasz végét, veszélyes útkanyarulatot jelző sorvillogók gyártása és telepítése
 • Veszélyt jelző sárga villogók gyártása és telepítése alternatív (szolár) áramforrással
 • Sebesség túllépésre figyelmeztető LED-es jelzőtáblák forgalmazása és telepítése
 • Félpályás útlezáró berendezések kihelyezése
 • Forgalomszámláló és osztályozó berendezések forgalmazása és telepítése
 • Parkolástechnika
 • Önműködő sorompós és infrakapus beléptetőrendszerek telepítése
 • Forgalomtechnikai anyagok és alkatrészek, KRESZ táblák kereskedelme
 • Napelemes forgalomtechnikai eszközök kereskedelme

Kresz Suli: www.kresz-suli.hu

Közlekedj okosabban, élj egészségesebben!