Minőségirányítás

Minőségpolitika

A FOR-VID Forgalomtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő célja, hogy az általa végzett egyenletesen jó minőségű munkával megfeleljen mind a hazai, mind a nemzetközi követelményeknek, ezért:

  • a cég vezetőinek mindig naprakész információval kell rendelkezniük a forgalomtechnika minden területéről, fejlesztési irányáról.
  • a forgalomtechnika területén a hazánknál magasabb közlekedési kultúrával rendelkező országok tapasztalatainak bevezetése szükséges, valamint a legújabb forgalomtechnikai eszközök és berendezések használatára kell áttérni.
  • a cég által forgalmazott anyagok és szolgáltatások számára új piacok megkeresése, valamint a meglévő igények legmagasabb szintű kiszolgálására van szükség.

Szolgáltatásaink minőségének ki kell elégíteniük megrendelőink követelményeit.

A minőség biztosítása a cég vezetésének minden szintjén elsődleges feladat és felelősség.

A FOR-VID Kft. Az általa felhasznált anyagok és szolgáltatások egyenletesen jó minőségére nagy hangsúlyt fektet, ezért beszállítóit szigorú minősítési rendszeren keresztül választja ki.

A FOR-VID Kft. célja dolgozói körében a minőségi szemlélet fenntartása, a minőségi munkavégzéshez szükséges megfelelően szakképzett munkatársak foglalkoztatása.

Elsőrendű feladatok közé tartozik a foglalkoztatott kör oktatása és továbbképzése.

A cégvezetés elkötelezett a fejlődés alapkövét jelentő minőségirányítási rendszer kialakításában.

Budapest, 2006. január 18.

Kresz Suli: www.kresz-suli.hu

Közlekedj okosabban, élj egészségesebben!